Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Últimes Summer Fun Weeks durant el mes de setembre!

Publicat 27/08/2020 per Kids&Us

S’apropa la tornada a l’escola, però la diversió de l’estiu encara no s’ha acabat. Encara estàs a temps d’apuntar-te a les últimes places de les Summer Fun Weeks de Kids&Us! Durant les setmanes del 31 d’agost i del 7 de setembre els nens i nenes es divertiran mentre descobreixen un món d’estímuls 100% en anglès. 

Les Summer Fun Weeks són les setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan als mateixos centres Kids&Us i estan obertes tant a alumnes del centre com a alumnes no matriculats a Kids&Us. Es desenvolupen un munt d’activitats que tenen l’anglès com a llengua vehicular, cosa que afavoreix un entorn d’immersió lingüística en el que aprendre anglès sigui encara més divertit. Els grups són reduïts i es formen per edats, amb un màxim de 4-5 nens per professor. 

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les seves famílies i els nostres treballadors, hem creat nous protocols de seguretat i higiene i hem adaptat les activitats per complir totes les normatives marcades per les autoritats sanitàries. Volem seguir oferint un servei únic en el que la seguretat dels nens i nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès. 

Al següent enllaç podràs veure més informació! 

Compartiu-ho >