Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Les aules de Kids&Us t’estan esperant!

Publicat 04/09/2017 per Kids&Us

És pensar en la tornada a l’escola i posar-nos a somriure. Tots necessitem una mica de rutina i la nostra passa per omplir les aules i els passadissos de nens, nenes, nois i noies preparats per afrontar un nou curs amb nosaltres. 
Ben aviat els nostres centres comencen les classes i tots els alumnes descobriran els nous personatges que els acompanyaran durant l’any. 

Els nervis per conèixer professors i nous companys; les corredisses de la primera setmana buscant l’aula correcta; les cares de sorpresa dels bebès (i dels seus pares!) que entren per primera vegada a les nostres escoles... Per tot això Kids&Us viu l’inici d’un nou curs amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb la seguretat que tot està a punt i preparat per tornar a començar.

Un nou curs molt especial 

El curs 2017-2018 serà molt important per a Kids&Us. Durant el 2018 celebrarà 15 anys de vida i, per si no n’hi hagués prou, la primera generació d’alumnes Kids&Us acabarà la seva etapa amb nosaltres: són els alumnes que faran Subscription 2.

Kids&Us inicia el nou curs amb més de 115.000 alumnes als 376 centres que tenim entre Espanya, Andorra, Bèlgica, França, Itàlia, Marroc, Mèxic i República Txeca. 

Comença el compte enrere per al nou curs!

 

Compartiu-ho >