Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

No és màgia; és el Talking Pen i posa veu a tots els nostres llibres i contes

Publicat 01/12/2020 per Kids&Us

El Talking Pen és el lector digital capaç de llegir tots els nostres contes i llibres amb l’entonació i la pronunciació adequades. Us ajuda amb la tasca d’introduir l’anglès en el vostre dia a dia a casa, perquè vosaltres pugueu dedicar-vos al més important: viure moments en família.  

Si ja esteu pensant en el Nadal, us agradarà saber que el Talking Pen és un regal fantàstic que aporta aprenentatge i diversió, i és vàlid per a totes les edats. Posa veu a tots els nostres llibres com per art de màgia i dona accés al contingut addicional que amaguen les pàgines dels llibres de la nostra línia editorial, fet que els converteix en llibres interactius. A més, el Talking Pen també es pot fer servir amb els llibres de tots els cursos de Kids&Us, des dels més petitons, els bebès de Mousy (anglès per a nens i nenes d’un any) fins als més grans.  

Com funciona el Talking Pen? 

Sembla màgia, però no ho és. Tots els nostres llibres estan impresos amb tinta sonora, així que tan sols haureu de col·locar el Talking Pen sobre les pàgines dels contes perquè cobrin vida i captin l’atenció de nens i nenes. A més, és un dispositiu portàtil, segur i senzill, fàcil de fer servir amb els més petits i que garanteix la millor pronunciació, dicció i entonació.  

Amb els llibres en anglès de Kids&Us, la diversió està garantida i l’aprenentatge, també! Consulteu el nostre catàleg Natural Gifts per descobrir totes les nostres propostes; aquest Nadal, regaleu històries en anglès amb Kids&Us.  

Compartiu-ho >