Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Puja al tren de les Fun Weeks d’estiu de Kids&Us

Publicat 02/05/2018

A Kids&Us ja estem preparats per a l’arribada de l’estiu i de les nostres Summer Fun Weeks. Jocs, teatre, treballs manuals, hora del conte… Les setmanes temàtiques d’estiu de Kids&Us estan plenes d’activitats lúdiques i divertides, però sense renunciar a l’aprenentatge de l’anglès d’una manera natural i vivencial.

A més, aquest estiu les Fun Weeks estrenen dues noves temàtiques. A la Fun Week Safari, viatjarem fins a la sabana africana i veurem els animals més grans, més alts i més ràpids del món. També estrenarem Crazy Cooks, una temàtica en què els nens es tornaran bojos per la cuina.

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques amb l’anglès com la llengua vehicular en totes les activitats. S’adrecen a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys. Els participants s’agrupen per franges d’edat amb un màxim de 10 nens per professor. És una proposta plena d’activitats lúdiques i noves experiències que faran de l’estiu un moment inoblidable.

Compartiu-ho >