Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat 29/05/2020 per Kids&Us

Sabem que les vacances d'estiu encara són més divertides amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us, per això estem preparant mil aventures al·lucinants per submergir nens i nenes en un món d'estímuls 100% en anglès. Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-te unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.  

Amb l'arribada de l'estiu també arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us. Estem preparant temàtiques genials: farem d'exploradors a l'antic Egipte; viatjarem a Austràlia, el Japó i Escòcia; mirarem les estrelles per buscar extraterrestres; farem de directors de la nostra pròpia pel·lícula; ens enfrontarem a tota mena de bestioles; i serem els reis de les noves tecnologies. Tot plegat amb les activitats més originals per continuar aprenent anglès mentre ens divertim. 

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan als mateixos centres Kids&Us i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 4-5 nens per monitor, i el resultat és un estiu inoblidable. 

Contacteu amb el vostre centre per reservar plaça i demanar més informació!

Compartiu-ho >