Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

La Marta García, directora de Mètode i Qualitat de Kids&Us, reflexiona sobre el repte de l’educació virtual en una sèrie d’articles d’opinió

Publicat 13/11/2020 per Kids&Us

La irrupció de la pandèmia a les nostres vides i el tancament total dels centres educatius, tant per a adults com per a nens i nenes, que va tenir lloc la primavera passada, van posar sobre la taula l’enorme repte d’adaptar-nos a un entorn d’educació virtual per poder seguir connectats a l’aprenentatge.

La Marta García, la nostra directora de Mètode i Qualitat, reflexiona sobre aquesta idea i sobre l’educació virtual en una sèrie d’articles d’opinió que publicarem al nostre blog.

A la primera entrega, “Elements clau en l’educació online”, la Marta comparteix quins són els factors més importants des del seu punt de vista per oferir una bona formació online, entre els quals destaca que es tracta de “partir pràcticament de zero en molts aspectes i aprofitar tots els recursos que ens proporciona el nou entorn per captar l’atenció de l’alumnat i poder mantenir un nivell de motivació alt”. Així mateix, la nostra directora de Mètode i Qualitat recorda que l’educació online requereix formació expressa del professorat i que l’entorn amb el qual es treballa ha de ser intuïtiu, atractiu i inspirador, alhora que ajuda a promoure la participació dels alumnes.

Per últim, destaca que també és igual d’important adaptar tots els recursos a les edats i habilitats dels alumnes per així garantir l’èxit final de les sessions i assolir els objectius pedagògics marcats.

No us perdeu l’article complet al nostre blog!

Compartiu-ho >