Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!

Publicat 26/11/2020 per Kids&Us

Segons la regla dels quatre regals, la lectura és un dels regals imprescindibles per Nadal. Els llibres són un regal educatiu, divertit i que afavoreix el creixement personal dels nostres fills i filles. Per això, des de Kids&Us t’oferim una línia editorial pròpia amb més de 20 títols adaptats a l’edat i al coneixement de l’idioma dels nens i nenes. 

Entre els títols disponibles, hi trobareu les aventures de la simpàtica Betty Sheep, les bogeries de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, les històries de petits monstres de la col·lecció Many Monsters, o la col·lecció Readers per als no tan petits. En aquests llibres, els personatges viuen situacions semblants a les que viuen els vostres fills i filles, i es treballa vocabulari i estructures adaptades a les seves edats.  

L’objectiu de la línia editorial de Kids&Us és fer que els nens i nenes no angloparlants reforcin el seu vincle amb l’anglès d’una manera lúdica i divertida. A més a més, també vol proporcionar a les famílies algunes eines que els permetin compartir l’aventura de l’aprenentatge amb els seus fills i filles. 

Més que lectura 

I encara anem més enllà! El nostre catàleg de Nadal Natural Gifts també inclou peluixos, jocs, trencaclosques i el nostre producte estrella,  el Talking Pen, un dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us amb una pronunciació perfecta i que els converteix en un regal interactiu. 

Amb els llibres en anglès de Kids&Us, la diversió està garantida i l’aprenentatge, també! 

Dona una ullada al catàleg Natural Gifts per descobrir totes les nostres propostes! 

Aquest Nadal regala anglès amb Kids&Us!
Compartiu-ho >