Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Gaudeix dels nostres centres a l'estiu amb les Open Weeks

Publicat 22/06/2022

Els centres Kids&Us es preparen per rebre totes les famílies que del 27 de juny al 17 de juliol puguin acostar-s’hi amb els seus fills i filles per gaudir d'activitats relacionades amb la cuina, l'art, la ciència, els contes i les classes que oferim perquè experimentin la nostra innovadora metodologia.

Coneix les activitats que tenim preparades i reserva-hi plaça ja:

Storytime: un taller de contacontes en anglès organitzat per edats que busca la complicitat dels petits.
Little Chef: un taller de cuina en anglès perquè els més menuts posin a prova la seva creativitat amb receptes anglosaxones.
Storytelling: un taller de contacontes en què llegim històries dels nostres personatges preferits en anglès.

Mad Scientist: un taller de ciència en què els participants aprendran moltes coses del món que els envolta.
Arts&Crafts: un taller de manualitats perquè els petits posin a prova la seva creativitat. 

Babies Experience: un esdeveniment exclusiu que simula una classe real de la nostra etapa Babies (1 i 2 anys), dissenyat únicament per a 8 famílies.
Kids Experience: un esdeveniment exclusiu que simula una classe real de la nostra etapa Kids (3 a 8 anys), dissenyat únicament per a 8 famílies.

Metodologia Kids&Us

Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única i integral, i ho va fer amb la voluntat de fer les coses diferent.

El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i permet als nens i nenes aprendre anglès de manera espontània i natural; també té en compte les emocions i les converteix en un mitjà a través del qual aprendre de manera significativa.

A Kids&Us acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa mentre els ensenyem el sentit de l'anglès perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret.

 

Consulta les activitats al teu centre més proper i reserva la vostra plaça aquí!

Us hi esperem!

Compartiu-ho >