Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

ids&Us, un mètode eficaç per aprendre anglès

Publicat 20/01/2021 per Kids&Us

Un mètode més efectiu per aprendre anglès ha de fomentar la motivació dels més petits, ha de ser fàcil de seguir, flexible, i adaptar-se a les necessitats i interessos en d’acord amb l’edat de cada nen o nena, a part de respectar el procés natural d’aprenentatge.

Aquesta és la base del nostre mètode Natural English: seguir el procés natural d’adquisició de la llengua materna per aprendre anglès. L’experiència ens ha ensenyat que tenir en compte les necessitats i interessos de cada franja d’edat afavoreix l’assimilació de l’anglès i els proporciona una experiència d’aprenentatge única. Ens dirigim a nens i nenes a partir d’un any perquè durant els primers anys de vida tenim una alta disposició per aprendre.

El nostre cervell és una autèntica esponja i posa a funcionar tots els mecanismes per desxifrar el llenguatge. El mètode Kids&Us és eficaç perquè aprofita aquest moment tan productiu  per introduir l’anglès, però justament perquè apostem per començar al més aviat possible, la nostra metodologia és molt respectuosa amb els més petits i creix amb ells per guiar-los durant tot l’aprenentatge. Per això basem la nostra metodologia en cada una d’aquestes fases (imatge).

Consulta els nostres cursos d’anglès per a nens o apropa’t al teu centre Kids&Us més proper i fes que el teu fill o filla comenci a aprendre anglès amb la millor metodologia.

Metodologia Kids&Us
Compartiu-ho >