Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

A Kids&Us estem preparats per començar molt més que un nou curs.

Publicat 03/09/2018 per Kids&Us

Començar un nou curs és com encetar un capítol d’un llibre que t’apassiona. Descobrim nous personatges que ens acompanyaran al llarg de l’any amb aventures emocionants i plenes de màgia. Començar un nou curs també és com pujar una muntanya. És un repte que ens exigeix el millor de nosaltres i que ens reporta una gran satisfacció un cop l’hem superat. Però, sobretot, un nou curs és un viatge a través de l’aprenentatge que fem en companyia dels nostres millors amics i amigues i amb uns professors meravellosos que ens duran a conèixer universos fantàstics.

Per a Kids&Us, un nou curs és tot això i molt més. I sabeu què? Ja ho tenim tot preparat per viure aquest cúmul d’emocions fresques i úniques que acompanyen la tornada a l’escola. És una sensació que ens encanta i, per sort, ja falta poc per tornar a començar i abraçar-nos tots i totes una altra vegada. Quines ganes!

Més de 120.000 alumnes a tot el món

Arrenquem aquest curs amb més de 120.000 alumnes a tot el món. Són 120.000 famílies que confien en la metodologia pròpia de Kids&Us. 120.000 famílies que comparteixen el nostre compromís d’ensenyar un anglès immersiu, ric i ple de matisos als nens i nenes d’entre 1 i 18 anys.

A més, amb l’entrada al Japó, el màgic i meravellós món de Kids&Us ja és present a quatre dels cinc continents del planeta. Aquest curs 2018-2019 comptarem amb una xarxa de més de 430 centres, amb presència a Espanya, Andorra, Itàlia, França, Bèlgica, la República Txeca, el Marroc, Mèxic i el Japó.

A tots els que formeu part de la família Kids&Us, feliç curs 2018-2019!

Compartiu-ho >