Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

‘A New Twist’: una campanya innovadora per a un mètode flexible

Publicat 08/09/2020 per Kids&Us

‘A New Twist’ és la nova campanya de Kids&Us pel curs 2020-2021 i recull com mai l’essència de la nostra metodologia, una metodologia que evoluciona. 

El mètode Kids&Us és flexible i s’ha adaptat a les necessitats d’un nou escenari educatiu global. A New Twist mostra aquesta flexibilitat i garanteix l’aprenentatge de l’anglès de l’alumnat sigui quin sigui l’entorn, sigui quin sigui l’escenari.  

Respectant l’essència que caracteritza la metodologia Kids&Us: la reproducció del procés natural de l’adquisició de la llengua materna, A New Twist és l’exemple de com ha evolucionat Kids&Us per fer front a una pandèmia que ha posat en alerta el món sencer.  

Campanya a mitjans 

El món canvia i la manera d’aprendre dels nens també. Aquest és el missatge que es desprèn de l’anunci que podeu veure durant la campanya de mitjans que estem realitzant, i que a la vegada també és la traducció del nostre compromís amb les famílies. Perquè a Kids&Us, els nens i les nenes aprendran anglès passi el que passi.  

L’anunci de campanya es podrà veure fins el proper 13 de setembre a les cadenes dels grups Atresmedia i Mediaset, així com a altres entorns online. 

Compartiu-ho >