Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Kids&Us dona la benvinguda al nou curs!

Publicat 15/09/2020 per Kids&Us

Les aules dels centres Kids&Us ja han donat la benvinguda al nou curs i ho han fet com a espais segurs, adaptant els protocols a la situació actual i seguint totes les mesures de seguretat necessàries. A més, hem digitalitzat el mètode Kids&Us per aprendre anglès, la qual cosa ens permetrà seguir endavant amb el curs, passi el que passi.  

Sense cap mena de dubtes, podem afirmar que aquest és un dels inicis de curs més esperats i els centres Kids&Us estan a punt per tornar a omplir les aules de somriures perquè ja sabeu que, tot i que portem posada la mascareta, els ulls ens delaten.  

El centre Kids&Us: un espai segur 

Hem adoptat totes les mesures de seguretat i higiene que han decretat les autoritats responsables, però no ens hem aturat aquí. Hem revisat també tots els nostres protocols interns, d’entrades i sortides, de reunions i visites, etc. per fer dels nostres centres espais segurs per a tothom: famílies i docents.  

Una metodologia única i digitalitzada 

Durant aquests mesos també hem digitalitzat la nostra metodologia i hem creat un espai virtual propi on es podrà seguir amb el curs si per motius sanitaris ens veiéssim obligats a fer confinaments temporals. La Kids zONe i la T&T zONe ja són una realitat i us les presentarem ben aviat. A Kids&Us els nens i les nenes aprendran anglès, passi el que passi.  

Ara per ara, celebrem amb il·lusió l’inici d’aquest nou curs; per fi torna a ser setembre, per fi tornem a veure’ns a classe.  

Més de 100.000 alumnes han començat el nou curs als més de 500 centres Kids&Us presents a 9 països de tot el món. Gràcies per la vostra confiança! 

Back to School with Kids&Us
Compartiu-ho >