Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Kids&Us proposa diferents activitats en anglès per a celebrar el Carnaval a casa

Publicat 11/02/2021 per Kids&Us

Com cada any, ens preparem per a l’arribada del Carnaval, la festa més acolorida i alegre de l’any! Per descomptat, serà un any especial: no hi haurà desfilades de carrosses ni de màscares pels carrers, però sí que podrem celebrar-ho a casa en família.

A Kids&Us proposem diferents manualitats amb materials reciclats per a complementar una disfressa de dinosaure o de xef, per exemple. Només s'han de preparar plats de paper, pinzells, pintures, cola, pedreria, plomes i, per descomptat, un pessic de fantasia i imaginació!

Una altra opció és fabricar una màscara, per exemple, aquesta d’os amb un únic plat de paper, o directament elaborar una disfressa sencera, com aquesta de robot.

Per aquells que no tinguin temps per manualitats, des de Kids&Us posem a disposició dels lectors del nostre blog un recopilatori de màscares de Carnaval d’animals per retallar i pintar.

A més, els nostres centres estan organitzant activitats virtuals molt divertides per poder celebrar aquesta festa des de casa. Contacta amb el teu centre més proper i descobreix com participar-hi!

Que passeu un bon Carnaval!

Compartiu-ho >