Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Neix la Kids zONe de Kids&Us, un espai online propi per seguir aprenent anglès, passi el que passi

Publicat 21/10/2020 per Kids&Us

Al llarg dels últims mesos Kids&Us ha estat treballant en la digitalització el mètode pedagògic d’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes d’1 a 18 anys que l’ha fet únic.  D’aquesta forma, els alumnes de Kids&Us podran seguir aprenent anglès davant de qualsevol eventualitat que pugui ocasionar l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.  

Amb la digitalització del mètode Kids&Us tots els alumnes, des de Mousy (1 any) fins a l’últim curs de Teens (18 anys), seguirien aprenent anglès des de casa si fos necessari. Més enllà d’adaptar les activitats per poder realitzar-les en un format digital, s’han implementat dues noves eines que presentaran els nous continguts i activitats de cada curs: la Kids zONe, per alumnes dels cursos de Babies i Kids, i la T&T zONe, per alumnes des cursos de Tweens i Teens. Aquests nous espais també permetran a les famílies fer un seguiment més detallat del progrés dels seus fills i filles durant el curs.  

Tant les noves activitats i continguts, com la tecnologia emprada i la pròpia experiència d’aprenentatge, estan adaptades a cada grup d’edat. Així doncs, en els suposats casos concrets que s’hagués d’actuar sobre la ràtio a les aules o de tancaments per confinament, s’activarien aquestes plataformes perquè l’alumnat pogués seguir amb l’aprenentatge de l’anglès de forma online, amb continguts d’autoconsum per als alumnes més petits i classes online i nous continguts pels majors de 8 anys. 

Garantir l'aprenentatge i la seguretat

Els centres Kids&Us van reprendre les classes presencials al setembre de forma segura, un cop adoptades totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats que han fet dels centres, espais segurs per a les famílies, els alumnes i els docents.  

S’han revisat els protocols d’higiene i seguretat per adaptar el dia a dia dels centres a les noves necessitats: esglaonar les entrades i sorties de l’alumnat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, presa de la temperatura i aplicació de solucions hidroalcohòliques a tots els alumnes i docents abans d’entrar a les instal·lacions, desinfecció de les aules, ventilació periòdica dels espais, etc.  

Compartiu-ho >