Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Visita els nostres centres durant l’Open Day!

Publicat 16/05/2022 per Kids&Us

El 28 de maig i el 4 de juny se celebrarà l’Open Day als centres Kids&Us, jornada de portes obertes amb activitats en anglès per a nens i nenes d'1 a 7 anys amb l’hora del conte, manualitats i molts més jocs!

En què consisteix l’Open Day?
L’objectiu principal de la nostra jornada de portes obertes és despertar la curiositat dels bebès, nens i nenes per l’aprenentatge de l'anglès i que tu puguis conèixer de primera mà la nostra metodologia Natural English. Per fer-ho, hem preparat algunes activitats que estem segurs que us encantaran.

Kids&Us i la nostra metodologia
A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única i integral, i ho va fer amb la voluntat de fer les coses diferent. 
El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i permet als nens i nenes aprendre anglès de manera espontània i natural; també té en compte les emocions i les converteix en un mitjà a través del qual aprenen de manera significativa.

Reserva plaça per a l’Open Day
Consulta els centres i les dates de l’Open Day a aquesta pàgina web. Reserva plaça!

T'esperem amb les portes obertes!

 

Compartiu-ho >