Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Inscripcions obertes per a les millors colònies d’estiu!

Publicat 08/04/2022 per Kids&Us

Quan pensem en les vacances d’estiu de la nostra infància, ens venen al cap imatges que evoquen amistat, diversió i aprenentatges; això és exactament el que oferim a les nostres colònies d’estiu: uns records inoblidables!

Les Cool Off són les colònies en anglès dirigides a l’alumnat Kids&Us d’entre 7 i 13 anys; es tracta d’una setmana sencera pensada perquè els nens i nenes visquin una autèntica experiència d’immersió lingüística sense haver de marxar a l’estranger. En un entorn incomparable i acompanyats de monitors formats específicament per les colònies Cool Off, els nostres alumnes viuran aventures fantàstiques, especialment pensades i dissenyades per un equip de professionals de Kids&Us.

Podeu reservar la vostra plaça directament a la pàgina web de les Cool Off de Kids&Us. Reviseu totes les opcions i trieu la que s’adapti millor a les vostres necessitats. Tenim a punt tres destinacions amb totes les comoditats, envoltades de natura, amb instal·lacions i espais oberts, que faran de l’estada a les Cool Off uns dies inoblidables.

  • Cool Off Molí de la Riera a Barcelona.
  • Cool Off Naturávila a Àvila.
  • Cool Off Campus Villamanín a Lleó.

Les colònies d’estiu de Kids&Us tindran lloc entre l’última setmana de juny i el mes de juliol. Hem organitzat activitats, jocs i excursions per seguir aprenent amb el mètode Natural English, amb material pedagògic exclusiu i en un entorn 100% en anglès.

El fil conductor de l’edició d’enguany de les Cool Off és el Carnaval de Brasil, el més famós del món. Durant la setmana, els nens i nenes s’endinsaran en una nova cultura, aprendran capoeira, exploraran la selva amazònica, descobriran una fauna increïble i es vestiran amb les disfresses més acolorides per viure una festa única al so de l’autèntic ritme brasiler.

Mesures sanitàries

Les colònies d’estiu s’han adaptat a la normativa COVID-19 marcada per les autoritats sanitàries.

Trobareu tota la informació sobre les Cool Off i les dates disponibles a la pàgina web. També podreu fer la inscripció online!

Compartiu-ho >