Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Aquest estiu, torna “Summer Readers”!

Publicat 02/06/2021 per Kids&Us

Kids&Us presenta “Summer Readers”, les nostres propostes de lectura i joc en anglès per aquestes vacances d’estiu, pensades com a complement perfecte per seguir amb l’aprenentatge de l’idioma. 

I és que Kids&Us entén l’aprenentatge de la llengua d’una manera integral que va més enllà dels nostres centres. Per aquest motiu, el mateix Departament de Mètode que desenvolupa els cursos ha creat també un univers editorial que suposa un complement perfecte per continuar amb l’aprenentatge de l’anglès en els períodes de vacances. És, a més, una manera de consolidar tot allò que s’ha après a classe al llarg de l’any. 

“Summer Readers” inclou propostes lúdiques i literàries per a totes les edats des dels 9 mesos fins als 13 anys, amb històries i aventures inèdites, totes elles en anglès. 

Amb “Summer Readers”, l’anglès surt de l’aula per formar part del dia a dia de les famílies.  

Summer Readers amb o sense Talking Pen 

Kids&Us ha creat el Talking Pen, un llapis digital que és l’aliat perfecte de les col·leccions de llibres, jocs i contes de Kids&Us i és una manera molt divertida d’aprendre a pronunciar correctament l’anglès. Tots els productes de “Summer Readers” tenen l’opció de complementar-se amb el Talking Pen, excepte la col·lecció Readers. 

Acosta’t al teu centre Kids&Us per descobrir el nostre univers editorial o bé passa per la nostra botiga online.

Compartiu-ho >