Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Després de donar-ho tot durant tot el curs, et desitgem un Happy Summer!

Publicat 04/06/2018 per Kids&Us
Kids&Us et desitja un Happy Summer

Tot i que s’ho han passat d’allò més bé a les classes, els nostres alumnes també han treballat de valent aquest any per adquirir les millors competències lingüístiques en el nou idioma. Per això, des de Kids&Us us volem desitjar un Happy Summer!

Els nostres nens i nenes tenen per endavant un estiu ple de tardes de piscina amb els amics, excursions i gelats. I han de gaudir-ho al màxim! Però com que a l’estiu els dies són molt llargs i hi ha temps per a tot, us volem recordar la importància de mantenir l’anglès viu també durant aquest període de descans, d’una manera lúdica i entretinguda.

 

Un univers de propostes divertides i enriquidores

A Kids&Us som molt conscients de la importància de consolidar l’aprenentatge adquirit durant el curs, i l’estiu és una gran oportunitat per fer-ho. Per això us proposem tot d’idees refrescants i divertides perquè els nostres nens i nenes continuïn aprenent anglès a l’estiu.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha anat elaborant un seguit de propostes que s’ajusten a allò que els nostres alumnes han après segons el nivell que hagin cursat. D’aquesta manera mantindran fresc l’anglès durant les vacances d’estiu i ho faran seguint el mètode Natural English de Kids&Us.

Als enllaços següents podreu trobar les diferents propostes per mantenir el contacte amb l’anglès, segons les diferents franges d’edat:

Babies & Kids

Tweens & Teens

Tots els productes que us proposem per passar un estiu genial i seguir aprenent anglès estan disponibles a la nostra Online Shop. També els podeu trobar al vostre centre Kids&Us.

Desitgem que carregueu les piles d’energia i anglès i passeu un Happy Summer!

Compartiu-ho >