Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Tornen les Fun Weeks de Halloween a Kids&Us

Publicat 27/10/2020 per Kids&Us

Segurament aquest any no està sent l’any més típic dels que recordeu, però hi ha coses que no poden canviar i per això a Kids&Us ja ho tenim tot preparat per viure les Fun Weeks que ens fan més por: les de Halloween! Viurem una de les setmanes que més ens agraden entre carabasses, bruixes, disfresses... tot el que pugueu imaginar, ho trobareu a les nostres setmanes temàtiques 100% en anglès. 

Les temàtiques que hem preparat aquest any són Dinosaurs i Incredible Machines. Us heu imaginat alguna vegada com seria viure un Halloween a la prehistòria rodejat de grans dinosaures? I si les màquines poguessin caminar o córrer, farien una festa de disfresses i es disfressarien de carabasses? Resoldrem tots aquests enigmes a les Halloween Fun Weeks de Kids&Us. 

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques i un tret característic de Kids&Us. Van néixer perquè els nens i nenes de 3 a 10 anys poguessin seguir en contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances escolars. Durant les Fun Weeks, els més petits de la casa se submergeixen en unes setmanes temàtiques 100% en anglès, plenes d’activitats divertides; coneixen nous companys i companyes mentre interioritzen estructures i vocabulari en anglès jugant, sense adonar-se’n. 

Els vostres fills i filles realitzaran una immersió de l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant la setmana de Halloween. La millor manera de seguir aprenent anglès és divertint-se!  

Demaneu més informació al vostre centre Kids&Us i reserveu avui mateix plaça pel vostre fill/a per a les Fun Weeks de Halloween! 

Compartiu-ho >