Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

A Kids&Us l’anglès torna a traspassar la frontera de les aules

Publicat 15/10/2017 per Kids&Us
Descobreix Fun Day de Kids&Us

Kids&Us ha creat un univers d’estímuls de qualitat que busquen ampliar i enriquir el contacte amb l’anglès. Alumnes i no alumnes de Kids&Us tenen accés a un ampli ventall de possibilitats i continguts en anglès per continguar en contacte amb l’idioma en períodes no lectius. Entre les propostes hi podem trobar: llibres, jocs, música infantil, contes, tallers de cuina, tallers divulgatius de ciència, colònies d’estiu en anglès, etc.

Es pot concentrar tota la màgia de Kids&Us en un matí? Si, amb la nova activitat de Kids&Us: el Fun Day.

Un Fun Day es un matí ple d’activitats exclusives de Kids&Us perquè nens i nenes de 3 a 10 anys puguin combinar diversió i aprenentatge de l’anglès en dies no lectius. Durant aquests matins, els centres Kids&Us s’omplen d’activitats didàctiques, úniques i originals 100% en anglès, desenvolupades pel Departament Pedagògic de Kids&Us.

Que trobarem en aquest matí del Fun Day?

  • Un Little Chef, taller de cuina propi 100% en anglès, en què els nens experimenten amb el menjar fent receptes creatives i divertides.
  • Jocs en anglès adaptats a cada grup d’edat perquè els nens aprenguin anglès mentre es diverteixen i practiquen activitats motrius.
  • Una Storytime, que és la representació d’un conte en anglès amb personatges i cançons.
  • Manualitats destinades a fomentar la imaginació dels nens mentre aprenen vocabulari en anglès.

Un matí ple de diversió i activitats 100% de Kids&Us.

 

More than an English activity!

Compartiu-ho >