Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

La Setmana Santa s’apropa, és l’hora de les Easter Fun Weeks!

Publicat 16/03/2022 per Kids&Us

Quan es van acabar les festes de Nadal, semblava que la Setmana Santa quedava molt lluny, però ja és aquí! I això vol dir que a Kids&Us obrim inscripcions per a les Easter Fun Weeks, els casals temàtics 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Les vacances escolars són una gran oportunitat per seguir aprenent anglès i aquesta Setmana Santa ens ho passarem molt bé amb les temàtiques que tenim preparades. Amb Irish Luck, viatjarem fins a la preciosa illa d’Irlanda, la terra del trèvol i la música celta, per ajudar personatges com la Lilly i els seus germans, i en Liam i en Harry, dos leprechauns. Per altra banda, amb Easter Creatures hem preparat una cerca d’ous de Pasqua acompanyats d’animalons de tota mena, serà molt divertit!

Famílies, no patiu perquè no sortirem del centre, però aprendrem i ens ho passarem d’allò més bé! Els nens i nenes que vinguin a les Fun Weeks viuran una immersió en l’anglès en un entorn lúdic i diferent durant la setmana. Tenim a punt un munt d’activitats perquè aprenguin l’idioma de la millor manera possible: divertint-se! 

Busca el teu centre més proper i reserva plaça per a les Easter Fun Weeks.

Recordeu que a Kids&Us hem adoptat totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per fer del nostre centre un espai segur per a tots. 

Compartiu-ho >