Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

En homenatge a tots els docents de Kids&Us

Publicat 05/10/2020 per Kids&Us

Sota el lema: “Docents: liderar en situacions de crisis, reinventar el futur” se celebra enguany el Dia Mundial del Docent, un dels més especials dels últims anys. El dia del docent ens dona la oportunitat d’homenatjar la professió docent en tot el món, d’agrair el seu esforç perquè ningú quedi al marge de l’educació.  

Enguany té més sentit que mai recordar l’esforç i compromís dels docents amb la seva professió. A meitat del mes d’abril quasi tots els països del món havien tancat totes les seves escoles i centres educatius com a resposta a la pandèmia de la COVID-19. El resultat del tancament de les escoles va afectar el 90% de la població escolar matriculada a tot el món, més de 1.570 milions d’alumnes*.   

Durant els primers mesos de la crisi sanitària la resposta dels centres escolars, entre ells també els de Kids&Us, es va centrar en donar continuïtat a l’aprenentatge dels alumnes a casa, fent servir tots els recursos que tinguessin al seu abast, adaptant activitats, reprenent les classes en format online sempre que fos possible, etc.  

Aquesta dedicació ha acabat materialitzada en la digitalització de tota la metodologia Kids&Us i en la creació de les dues noves plataformes digitals que faran possible que els alumnes de Kids&Us segueixin aprenent anglès, passi el que passi, davant de qualsevol situació que pugui provocar la COVID-19. Perquè no ens podem permetre perdre ni un sol dia de classe. 

Formació especialitzada, empatia i compromís 

Tots els professors de Kids&Us, més de 3.500 en l’actualitat, tenen un nivell mínim de C1 del Marc Comú Europeu de Referència, han superat un procés de selecció que consta d’una prova de nivell oral i escrit i, per assegurar una correcta implementació del mètode Kids&Us, realitzen una formació inicial abans d’impartir classes als nostres centres. Cada professor té un pla de formació corporatiu que contempla accions de formació continuada i de reciclatge. A més, aquest curs, hem afegit una nova formació al seu currículum que els prepara per a la docència a distància pels escenaris en els que sigui necessària.  

La passió per l’ensenyament, l’empatia i la capacitat motivar als nens i nenes a aprendre, són característiques que defineixen els docents de Kids&Us, així com el compromís amb l’excel·lència en la qualitat de l’ensenyament.  

A tots els docents del món, gràcies per la vostra tasca i el vostre compromís perquè ningú quedi enrere.  

 

*Dades de la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per l’Educació, la Ciència i la Cultura). 

Compartiu-ho >