Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

La família Kids&Us es reuneix a Sevilla

Publicat 25/03/2019 per Kids&Us

Falta poquíssim per a la Convenció Anual de 2019 i aquest any ens en anem a Sevilla a trobar-nos amb tota la família que forma part d’aquest gran somni anomenat Kids&Us.

El Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla acollirà, els pròxims 28, 29 i 30 de març, la 9a edició de la nostra Convenció Anual, a la qual assitiran més de 1.000 persones entre franquiciats, directors de centres, coordinadors acadèmics i treballadors de Central. Els dies de la Convenció són molt importants per a nosaltres, ja que ens permeten estar en contacte amb els nostres franquiciats de tot el món, compartir experiències amb ells i enfortir els nostres vincles.

Durant la Convenció es donarà a conèixer la imatge de la nova campanya publicitària que estem preparant, així com les innovacions pedagògiques en què treballa el Departament Pedagògic. A més, està previst realitzar sessions de treball, xerrades i conferències.

Seguirem informant des de Sevilla!

Compartiu-ho >