Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Més de 1.000 participants en la Convenció Anual virtual de Kids&Us

Publicat 31/03/2021 per Kids&Us

El dissabte passat, 27 de març, més de 1.000 persones es van reunir a través d’una pantalla en la Convenció Anual de Kids&Us. Va ser un esdeveniment diferent del de cada any a causa de la situació, però igual de motivador per a tota la família Kids&Us, i va reunir a franquiciats, coordinadors i personal dels centres Kids&Us d’Espanya, Andorra, França, Itàlia, Bèlgica, República Txeca, Mèxic i el Japó, a més de tot el personal de les oficines centrals.

Natàlia Perarnau (fundadora de Kids&Us), Quim Serracanta (president de Kids&Us) i Susanna Sala (directora creativa de Kids&Us) van prendre la paraula i van donar a conèixer totes les novetats per l’any que ve: des d’una conferència reflexiva i emocional, passant pel resum anual de la situació de la companyia, fins a la presentació de la nova campanya pel curs 2021-2022: “Say it in English!”

També hi va haver temps per treballar el teambuilding des de la distància! Es va posar a prova tots els assistents en un joc virtual desafiant en el qual havien de contestar en directe a preguntes sobre Kids&Us. Quants devien encertar-les totes?

La jornada va finalitzar amb una recàrrega d’energia positiva; es va donar a conèixer la cançó de la nova campanya a través d’un videoclip increïble en el qual apareixia gran part del personal de les oficines centrals. Per fer-ho, es va comptar, un any més, amb la participació de la cantant Nikol Kollars.

Una Convenció Anual plena d’emocions, coneixement i motivació. Si bé es pot considerar que el nou format ha estat tot un èxit, tot l’equip Kids&Us espera poder tornar a abraçar-se i retrobar-se en persona l'any que ve.

Compartiu-ho >