Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Els nens consumeixen continguts audiovisuals en anglès habitualment, però… els entenen?

Publicat 23/02/2017 per Kids&Us
continguts audiovisuals en anglès

S'acosta la gala dels Oscar® de Hollywood i molts estarem pendents de si la nostra pel·lícula favorita de l'any guanya l'Oscar® a la millor pel·lícula o de si l'actriu que ens agrada tant per fi aconsegueix una merescudíssima primera estatueta.

La gala dels Oscar® és la gran gala del cinema americà, però també és la gran gala mundial del cinema, perquè el nostre consum del setè art està molt monopolitzat per la producció nord-americana. Un sondeig internacional elaborat per Kids&Us a partir d’una mostra de més de 3.400 pares de quatre països, entre ells Espanya, revela que els espanyols són uns grans consumidors de continguts en anglès.

Un 88 % dels nens espanyols consumeix continguts audiovisuals en anglès. I un 22 % ho fa de manera habitual. Aquestes dades posen de manifest que els nens i les nenes espanyols coneixen molt més que no pas els seus pares la veu original dels seus actors i actrius favorits, ja que opten molt més per la versió original en el consum de continguts. Aquest avenç contrasta, però, amb la dada obtinguda si ens centrem en les pel·lícules i sèries en anglès: només un 9,7 % dels nens espanyols pot entendre perfectament una pel·lícula en versió original en anglès sense subtítols.  

Als nostres fills els agrada la versió original i s'han acostumat al consum en anglès de continguts com ara la música, els videojocs, etc. Però quan el contingut requereix una capacitat de comprensió elevada, encara necessiten subtítols per poder entendre-ho bé tot.

El nivell d'anglès dels pares i nens espanyols també queda palès amb la dada següent: un 24 % admet que no entén la lletra de les cançons que escolta en anglès. Aquests dades potser no ens sorprenen, però ens haurien d’amoïnar.

 

Kids&Us ofereix continguts en anglès per a nens, pensats per aprendre anglès

Kids&Us us anima a tots els pares i nens a submergir-vos en els continguts en anglès gratuïts que us proposem per mantenir un contacte regular amb l'anglès. Aquests continguts, a més, els ha desenvolupat el Departament Pedagògic de Kids&Us perquè serveixin d'ajuda als petits per aprendre l'idioma.

 

Capítols de la sèrie “Betty the Black Sheep”, ideals per aprendre anglès dels dos als quatre anys, disponibles en obert a YouTube

Volem presentar-vos una sèrie online ideada, dissenyada i produïda per Kids&Us perquè els nens de dos a quatre anys aprenguin anglès a casa. La protagonitza la Betty Sheep, la petita ovella de Kids&Us, i consta de set capítols d'animació en anglès que són ideals per a nens petits.

A més, l’ovelleta Betty disposa de contes amb il·lustracions senzilles i molt clares per facilitar-ne la comprensió. La Betty anirà descobrint el món que l'envolta amb l'ajuda de la seva amiga Catty. Els conceptes i les situacions que apareixen en els contes seran propers i familiars per als petits, la qual cosa afavorirà l'aprenentatge de paraules i frases en anglès.

Vegeu els capítols de Betty Sheep

 

Escolta cançons infantils de Kids&Us a la nostra llista de Spotify

La música de producció pròpia és una part essencial del nostre mètode d'aprenentatge. Els nens no solament aprenen cançons, sinó que interioritzen vocabulari i estructures de llenguatge complexes d'una manera adequada a la seva edat.

Escolteu les cançons infantils de Kids&Us a Spotify

Compartiu-ho >