Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Explora l’estiu amb les Fun Weeks!

Publicat 15/05/2017 per Kids&Us
Explora l’estiu amb els casals en anglès de Kids&Us

Aquest estiu els alumnes de Kids&Us aprendran anglès i passaran uns dies divertidíssims a les Fun Weeks, els nostres casals d’estiu dirigits a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Les Fun Weeks de Kids&Us segueixen el mètode “Natural English” d’adquisició del llenguatge que impartim a les nostres classes. Tots els continguts i activitats han estat creats pel Departament Pedagògic de Kids&Us i segueixen els estàndards de qualitat i excel·lència del nostre mètode.

Un estiu en anglès

L’objectiu de les Fun Weeks d’estiu és que els nostres alumnes segueixen en contacte amb l’anglès durant les vacances escolars d’una manera divertida i molt natural: jugant, cantant, fent manualitats o realitzant actuacions. Aquesta activitat forma part de l’Univers 360º de Kids&Us que té com a missió que l’aprenentatge dels nostres alumnes traspassi les aules. Així, des de Kids&Us oferim activitats i productes per garantir un contacte complet dels nostres alumnes amb l’anglès.

Setmanes temàtiques i independents

Les Fun Weeks d’estiu de Kids&Us duren una setmana i són independents entre elles per oferir màxima flexibilitat a totes les famílies. Cada Fun Week segueix una temàtica diferent i totes les activitats estan totalment vinculades a l’eix temàtic. Així, viatjarem fins a la terra dels faraons a “Ancient Egypt”, descobrirem el món del cinema a “Movies” i aprendrem trucs de màgia impressionants a “Magic”.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb el teu centre més proper.

Compartiu-ho >