Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Bon dia Universal del Nen (i la nena)!

Publicat 19/11/2020 per Kids&Us

L’any 1954 les Nacions Unides van establir el dia 20 de novembre com una de les dates més importants del calendari, des de llavors cada any se celebra el Dia Universal del Nen. Aquest fet va servir com a punt de partida per apropar els nens i nenes de tot el món, amb l’aprovació de mesures inspiradores per defensar i celebrar els seus drets i per construir-los un món millor.

A més, el Dia Universal del Nen també commemora l’aniversari de l’adopció de la Declaració Universal dels Drets del Nen (1959) i el de l’aprovació dels Drets del Nen (1989), un tractat internacional que serveix per protegir els seus drets i els estableix com a fonamentals en les etapes de la infantesa i la joventut. Quins són aquests drets?

  • Dret a la identitat.
  • Dret a la vida, al benestar i al desenvolupament.
  • Dret a la protecció contra l’explotació.
  • Dret a escoltar i participar.

A Kids&Us ens sentim profundament compromesos amb l’educació dels nens i les nenes, així com dels nostres adolescents i joves. La nostra missió és oferir-los totes les eines que tenim a l’abast perquè desenvolupin les màximes competències en un idioma, l’anglès, que eliminarà barreres i que els aproparà a noves i enriquidores experiències: en l’àmbit dels estudis, laboral, de viatges, etc.

Explicar avui als nostres petits què són els drets dels nens és el primer pas per veure’ls créixer i convertir-se en adults responsables. En la carrera de fons per la igualtat i els drets dels nens i les nenes, tot compta.

Bon Dia Universal del Nen i la Nena!

Compartiu-ho >