Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Coneix els avantatges de la Kids zONe i la T&T zONe, les nostres plataformes virtuals d’aprenentatge

Publicat 27/01/2021 per Kids&Us

En tan sols uns mesos la importància d’una bona educació en línia en anglès s’ha convertit en la preocupació de moltes famílies, que abans de la pandèmia ni tan sols es plantejaven l’escola a distància.

Tenint en compte les inquietuds dels pares i mares, i amb l’objectiu d’assolir una educació en línia de qualitat, a Kids&Us hem digitalitzat el nostre mètode i hem adaptat tot el contingut a aquest nou entorn, creant noves dinàmiques i activitats. D’aquí neixen les nostres dues plataformes virtuals, adaptades a les necessitats de cada centre i de cada grup d’edat: la Kids zONe, dirigida als nostres Babies i Kids, i la T&T zONe, orientada als nostres alumnes preadolescents i adolescents, els Tweens i Teens.

Què diferencia les nostres plataformes virtuals?

  • Entorn digital intuïtiu: és una eina fàcil de fer servir i atractiva als ulls dels nens i nenes d’edats diverses.
  • Seguiment de l’aprenentatge: gràcies a les plataformes, reforcem encara més el seguiment de l’evolució de l’alumnat.
  • Metodologia d’ensenyament pròpia:  els alumnes tenen al seu abast des de classes online, fins a vídeos gravats o models híbrids.
  • Adaptació a les necessitats de les famílies: estan dissenyades perquè els nens i nenes interactuïn amb la plataforma de manera autònoma; d’aquesta manera, és més fàcil seguir el ritme i es tradueix en un major èxit d’aprenentatge.

La constància dona els seus fruits i quan els nostres alumnes s’adonen de com evolucionen i van desbloquejant reptes, els motivem a seguir el camí de l’aprenentatge de l’anglès.

Coneix millor la Kids zONe i la T&T zONe fent clic aquí

Compartiu-ho >