Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

L’anglès com a via de creixement i de futur

Publicat 21/09/2020 per Kids&Us

Cada 21 de setembre es commemora el Dia Europeu de les Llengües i durant aquesta celebració els membres del Consell d’Europa animen als milions d’europeus a prendre noves llengües, a qualsevol edat. Per la seva part, la Comissió Europea col·labora amb alguns governs europeus per assolir un ambiciós objectiu: que tots els ciutadans aprenguin al menys dues llengües estrangeres i que aquest aprenentatge s’iniciï en edats primerenques.

Tot i que l’aprenentatge d’una llengua és una carrera de fons, durant els primers anys de vida és quan som més receptius a integrar-la de forma no conscient. I és precisament aquesta capacitat innata dels infants més petits, la que aprofita el mètode Kids&Us d’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes. La metodologia de Kids&Us es basa en la reproducció del procés d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que segueix un ordre determinat, natural i espontani.

La Directora de Qualitat Pedagògica de Kids&Us, Marta García, insisteix en que “els bebès, tot i ser tan petits, resulten ser uns lingüistes excepcionals. Des dels 1 als 36 mesos, l’ésser humà passa del plor com a mitjà de comunicació a la construcció de frases quasi perfectes”.

Des de Kids&Us som conscients del beneficis que suposa l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua: per un costat la riquesa de coneixement i per l’altre, la possibilitat de poder comunicar-nos en un món global sense restriccions. Així doncs, en línia amb l’esperit del Dia Europeu de les Llengües, us animem a aprendre anglès i a veure’l com una via de creixement i de futur.

Kids&Us: L’anglès com a via de creixement i de futur
Compartiu-ho >