Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

2021, estem a punt!

Publicat 05/01/2021 per Kids&Us

A Kids&Us afrontem el canvi d’any agraïts per l’aprenentatge acumulat, amb la il·lusió d’un nou començament i abraçant la nostra família: centres, docents, alumnes, pares i mares.  

Un canvi d’any és, inevitablement, un moment per fer balanç, i això és el que han fet en les últimes setmanes la fundadora de Kids&Us, Natàlia Perarnau, i el president executiu de l’entitat, Quim Serracanta. 

La creadora del mètode Kids&Us ha aprofitat l’altaveu que té en el seu blog per repassar quins han sigut els tres records que més l’han marcat durant l’any que hem deixat enrere. Natàlia Perarnau fa un viatge a través dels records i els aprenentatges del 2020 i conclou que hi ha tres punts que han marcat particularment un dels anys més difícils de la nostra vida: l’esforç col·lectiu per conèixer i combatre la COVID-19, la feina diària de Kids&Us per mantenir els alumnes connectats a l’aprenentatge de l’anglès; i les abraçades que no ens hem pogut fer. 

Per la seva banda, Quim Serracanta es va dirigir a la xarxa de centres Kids&Us i a l’equip de la Central de Manresa per fer balanç de l’any 2020. En va destacar l’esforç i els sacrificis que han fet els centres des de l’inici de la pandèmia, i va confirmar que la xarxa de 506 centres de Kids&Us segueix forta i continua plantant cara a la situació actual. El president executiu de Kids&Us també va remarcar la importància de seguir treballant en equip i va destacar l’esforç dels equips de la Central en la digitalització de la metodologia, sense perjudici del seguiment d’altres projectes i tasques del dia a dia.  

Per tot el que hem viscut fins al dia d’avui, podem assegurar que estem preparats per l’any nou que acabem d’encetar.  

Podeu llegir l’article “3 records del 2020”, seguint aquest enllaç al blog de la Natàlia Perarnau. 

Compartiu-ho >