Notícies

Estigues al dia de totes les novetats de Kids&Us

Llegeix les notícies de Kids&Us

Obrim les inscripcions per a les Cool Off!

Publicat 16/03/2021 per Kids&Us

A partir del 15 de març ja us podreu apuntar a les Cool Off, les colònies d’estiu exclusives per alumnes Kids&Us nascuts entre el 2007 i el 2013!  

Viuran una experiència d’immersió lingüística en què els alumnes Kids&Us d’arreu del món gaudeixen d’unes colònies d’estiu en anglès que els permetrà aprendre l’idioma en un entorn únic. 

Tindran lloc durant l’última setmana de juny i el mes de juliol i les estades es faran en dues ubicacions diferents: El Molí de la Riera (Vic, Barcelona) i la Finca Piedralrey (Toledo). Les dues cases estan ubicades al mig de la naturalesa i disposen d’instal·lacions i espais oberts ideals per jugar i realitzar totes les activitats. 

A les Cool Off farem excursions i un munt d’activitats perquè tots els participants gaudeixin d’una experiència única. També seguirem aprenent amb la metodologia Natural English de Kids&Us: cada dia es treballarà amb material pedagògic exclusiu i es conviurà les 24 hores del dia en anglès

Cada any treballem una temàtica concreta que ens ajuda a conèixer una nova cultura i serveix com a fil conductor de totes les activitats que fem durant la setmana. Aquest any descobrirem la cultura massai i al llarg de la setmana haurem de treballar en equip per convertir-nos en una veritable tribu!

Mesures COVID-19 

Les colònies estan adaptades a totes les normatives COVID-19 que marquen les autoritats sanitàries. Es respectaran els aforaments i les distàncies de seguretat i també es potenciaran les mesures higièniques i de desinfecció. 

Inscripcions

Podreu trobar més informació i inscriure-vos a través de la pàgina web de les Cool Off. No us quedeu sense plaça! 

Compartiu-ho >