Ja és aquí “Born to be Me”, la nova campanya de Kids&Us per al curs vinent

25 de maig de 2022

Alguns han nascut per cantar, altres per ensenyar, altres per explicar històries, però tots, absolutament tots, hem nascut amb un propòsit vital, un motor que ens mou i ens impulsa a superar-nos i a seguir aprenent cada dia. No cal ser el millor, ni un líder o un referent en el teu camp; el més important és convertir-te en el teu propi referent.

Us presentem “Born to be Me”, la nova campanya de Kids&Us que és testimoni del nostre compromís amb els nens i nenes d’arreu del món i és també el reflex de la nostra raó de ser: que tots els nens i nenes aprenguin anglès amb sentit, en un entorn ple d'experiències educatives vitals i significatives que actuïn com a vehicle per explorar el món i transformar-lo, si aquest és el seu propòsit.

Aquesta campanya mostra el potencial de creixement dels nens i nenes, la seva capacitat per empoderar-se i com es preparen per viure i explorar el món. A Kids&Us, l'anglès s'adapta a les seves vides per fer-los créixer i enriquir-los perquè puguin arribar a ser el que volen ser i a complir el seu propòsit, sigui quin sigui. Perquè a tots, grans i petits, ens mou alguna cosa i és d'aquí d’on sorgeix el nom de la nostra campanya: “Born to be Me”.

Kids&Us i la nostra metodologia

A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l'anglès i convertir-lo en una experiència única i integral i ho va fer amb la voluntat de fer les coses marcant la diferència. Així es va crear Natural English, una metodologia que no només permet als nens i nenes aprendre anglès tal com adquireixen la seva llengua materna, de manera espontània i natural, sinó que també té en compte les emocions i les converteix en un recurs a través del qual s’aprèn de manera significativa.

I un cop més, hem traslladat el nostre propòsit i aquest motor de transformació que tant ens defineix a la nostra campanya anual. “Born to be Me” és una campanya divertida i colorista, inspirada en la cultura pop-rock, en la música i en la necessitat que tenen els més petits d'expressar-se. I, com sempre, la protagonitzen els nostres alumnes! Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

La campanya “Born to be Me” està feta per i per als nens i nenes, gaudiu-ne!

[VIDEO] https://youtu.be/XsBxWbHCZ74

#BornToBeMe

Notícies & Activitats

S'acosta l'estiu? És temps de Fun Weeks!

Amb les vacances d'estiu al punt de mira, volem informar-vos que ja hem obert les inscripcions per a les Summer Fun Weeks. Segueix llegint per saber-ne més!

25/05/2022
Saber-ne més