Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Franquiciats

La passió per ensenyar idiomes als més petits, la innovació constant i el suport diari als nostres franquiciats són la nostra raó de ser.

Descobreix com és el model de franquícia de Kids&Us

Què és Kids&Us?

Kids&Us és un model de negoci d’èxit, amb una llarga trajectòria que comença el 2003 i que avui compta amb més de 300 centres i més de 90.000 alumnes. Una prova d’aquest èxit és que el 36% dels nostres franquiciats té més d’un centre.

El franquiciat rep formació inicial en tots els aspectes i processos relacionats amb el funcionament òptim de la franquícia, així com un programa de formació continuada.

Una experiència de 360º

Kids&Us no és una acadèmia d’idiomes més. És una marca amb un mètode pedagògic provat i amb una forta voluntat d'innovació i millora contínues. El nostre mètode ens fa diferents, però l’Univers Kids&Us ens fa únics.

Creem i dissenyem tots els materials pedagògics pensant en els interessos dels nens a cada etapa i edat. Els materials Kids&Us són únics, exclusius i de màxima qualitat, ja que volem oferir a les famílies una infinitat de possibilitats per estimular els seus fills en anglès.

El fet que Kids&Us desenvolupi tots els seus materials pedagògics i que aquests s’adaptin a cada edat dóna valor afegit als nostres clients, els nens.

Un altre factor clau de l’èxit dels centres Kids&Us és la imatge que ofereixen. Són espais pensats per als nens, que els presenten un món de colors que transmet el gust per l’aprenentatge i que, alhora, estimula el gran potencial que tots ells posseeixen.

Viu l'experiència 360º dels centres Kids&Us

Kids&Us al teu servei

Ser franquiciat de Kids&Us vol dir tenir un equip de més de 85 professionals que t’ajudaran en les diferents àrees. En el moment d’unir-te al grup de franquícies Kids&Us, podràs gaudir dels serveis següents:

 • Assessorament en l’elecció del local per al centre Kids&Us.
 • Suport durant el procés d’obertura.
 • Adequació i implementació de la imatge corporativa. Estudi d’interiorisme.
 • Definició de les estratègies de comunicació necessàries per garantir la captació de clients, la fidelització dels alumnes i el reconeixement de la marca.
 • Campanya anual.
 • Programa de formació inicial i continuada per al franquiciat, per al professorat i per als nous professionals de centres existents, així com també seminaris de reciclatge.
 • Auditories de qualitat: la Central du a terme controls de qualitat interns als centres per garantir el servei requerit per Kids&Us.
 • Servei d’atenció al franquiciat.
 • Millora i evolució constants del mètode Kids&Us i de tots els seus productes i serveis: procediments, manuals, noves activitats, material pedagògic, etc. Kids&Us sempre està en moviment.
Des del primer dia, el nostre departament d’obertures es dedicarà en exclusiva a acompanyar-te durant la posada a punt del teu centre i t’ajudarà per tal que aconsegueixis els resultats del pla de negoci.

Vull ser Kids&Us

Kids&Us és una excel·lent oportunitat de negoci per a aquelles persones emprenedores a qui apassionen l’educació i el món dels nens.

El model de franquícia Kids&Us permet al franquiciat poder gaudir del seu propi negoci sabent que compta amb el suport i coneixement de l’equip expert de la Central Kids&Us.

Posem a les teves mans totes les eines necessàries amb l’objectiu de poder gestionar el teu negoci de manera òptima i eficient.

Les qualitats que busquem

Busquem persones emprenedores apassionades pels nens i pel món de l’educació.

 • Esperit emprenedor i orientació empresarial.
 • Proactivitat comercial.
 • Cultura del compliment: tenir clar que s’han de complir els processos i seguir les operacions que s’estableixen des de la Central.
 • Alt compromís amb la marca per al correcte desenvolupament de la teva unitat franquiciada.
 • Capacitat d’inversió.
Uneix-te a Kids&UsInforma't aquí de com pots formar part de l'equip de Kids&Us.Demanar informació
Compartiu-ho >