Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.

Casos d'èxit

La passió per ensenyar idiomes als més petits, la innovació constant i el suport diari als nostres franquiciats són la nostra raó de ser.

Descobreix els casos d'èxit de les franquícies Kids&Us

Res millor que el testimoni dels nostres franquiciats per explicar l’èxit de Kids&Us. Són franquiciats de zones diferents amb perfils diversos que han decidit apostar pel nostre model de negoci.

 • Maribel Ruiz, franquiciada de Kids&Us Málaga

  Maribel Ruiz, economista i exempleada de banca

  Va començar amb el projecte Kids&Us Málaga l’any 2012. Actualment té tres centres a la ciutat: Kids&Us Málaga Este, Kids&Us Málaga Teatinos i  Kids&Us Málaga Oeste

  Sens dubte repeteria l'experiència. No hi ha hagut cap dia que m'hagi penedit de la decisió que vaig prendre fa tres anys.
   
 • Marta Tatché, franquiciada de Kids&Us Ripollet, Cerdanyola i Barberà del Vallès

  Marta Tatché, traductora

  Va començar amb el projecte Kids&Us Ripollet l’any 2008. Actualment té tres centres a la província de Barcelona: Kids&Us Ripollet, Kids&Us Cerdanyola i Kids&Us Barberà del Vallès.

  Kids&Us ens demana un seguiment dels alumnes molt individualitzat. A part també fem un control de la feina dels professors pràcticament cada dia, i el contacte amb les famílies també és diari.
   
   
 • Andy Coles, franquiciat de Kids&Us Sant Quirze del Vallès i Calella

  Andy Coles,  llicenciat en Filologia Espanyola i Anglesa

  Va començar el projecte  Kids&Us Sant Quirze del Vallès l’any 2013 en una població que no supera els 20.000 habitants. Actualment té dos centres a la província de Barcelona: Kids&Us Sant Quirze i Kids&Us Calella.

  Tenia molt clar que aquí al poble hi havia la necessitat d'una escola d'anglès. Sóc pare de dues nenes petites i buscava l'opció d'una extraescolar d'anglès per a elles i no en trobava.
   
 • Irma Serrano, franquiciada de Kids&Us Madrid-Las Tablas

  Irma Serrano

  Va començar el projecte Kids&Us al barri de Las Tablas de Madrid l’any 2010. Actualment té dos centres al barri.

  Kids&Us és una empresa que dóna molt suport als franquiciats, que aposta per la formació i la qualitat. És una empresa molt innovadora que sempre está desenvolupant nous projectes.
   
 • Martín Pérez i Marisa Arellano, franquiciats de Kids&Us Madrid - La Vaguada

  Martín i Marisa, periodistes

  Van començar el projecte Kids&Us al barri del Pilar de Madrid l’any 2012. Actualment tenen dos centres: Kids&Us la Vaguada i Kids&Us Hortaleza.

  La principal dificultat va començar el dia que vam obrir la porta. Jo estava morta de por. 'Ai, Senyor, que no vindran els nens!'

   
   
Compartiu-ho >