Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

The Future 2

Coneix el curs The Future 2 de Kids&Us
Coneix el curs The Future 2 de Kids&Us

The Future 2

+16 anys

Perfection. La Terra ha quedat destruïda i els únics supervivents viatgen en una enorme nau espacial anomenada Virtualis a la recerca d’un nou planeta on poder establir-se i assegurar el futur de la raça humana. La vida sembla tranquil·la a bord, ja que els ciutadans estan ben alimentats i gaudeixen d’un ampli ventall d’activitats de lleure. Però, sota la calma aparent, s’amaguen perills insospitats per als nostres protagonistes, en Pike i la Zena. Obligats a lluitar per sobreviure, descobriran els sinistres plans que els governants han dissenyat per a ells.

Objectiu del curs:

L’objectiu final de Future 2 és obtenir un nivell equivalent al de l’Advanced (CAE) de Cambridge, és a dir, al nivell C1 del MECR. Pel que fa al vocabulari, el refinarem tot buscant les diferències subtils entre expressions i paraules que, a primera vista, poden semblar sinònimes.

Durada de les classes:

1h 30min, 2 cops per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

8

Parlar del futur per revelar el present:

A través d’històries distòpiques ambientades en un futur no gaire llunyà, podrem abordar temes complexos, com la política, la societat o els desastres mediambientals. D’aquesta manera, a mesura que el coneixement del món dels estudiants s’amplia i s’obre a realitats que van més enllà de l’àmbit personal, ampliarem també el seu coneixement lingüístic: vocabulari necessari per parlar de temes més variats i estructures per comunicar idees més complexes. 

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes The Future 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 2 de Kids&Us
Compartiu-ho >