Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

Subscription 1

Curs d’anglès Subscription 1 de Kids&Us
Curs d’anglès Subscription 1 de Kids&Us

Subscription 1

+17 anys

Als cursos del bloc Subscription, tractarem temes molt variats relacionats amb la societat actual i el món que ens envolta. Per fer-ho, hem creat les nostres pròpies revistes (magazines) en anglès, gràcies a les quals els nostres estudiants podran continuar ampliant els seus coneixements lingüístics. A Subscription 1, la nostra revista es diu “RamPage” i cada número (trimestral) tractarà un tema concret: estils de vida, el món i entreteniment.

Objectiu del curs:

A nivell lingüístic, treballem amb estructures gramaticals bastant més complexes, corresponents al nivell C1+ del Marc europeu comú de referencia per a les llengües (MECR).

Durada de la classe:

1 h 30 min, 2 cops per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

Comunicant-se amb el món

Els adolescents es podran comunicar correctament en anglès, oralment i per escrit, a pràcticament qualsevol situació que se’ls presenti, tant en l’àmbit personal com professional, educatiu o social.

 

 

Compartiu-ho >