Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

Pam & Paul

Pam&Paul Kids&Us
Pam&Paul Kids&Us

Pam & Paul

+7 anys

La Pam i en Paul són dos bessons força trapelles que al llarg del curs viuran situacions que combinen quotidianitat i fantasia, i que tenen en compte les característiques de l’edat (ganes de fer entremaliadures, fascinació pel component màgic, ampliació dels coneixements generals del món, etc.) Per exemple: tenir cura d’un cadell de gos, fer les feines de casa, voler comprar alguna cosa i sortir-se sempre amb la seva, pensar que un lladre pot haver robat la bossa de la mare, viatjar a diversos països i conèixer altres cultures, etc.

Objectiu del curs:

Treure el màxim partit de tot el bagatge adquirit en cursos anteriors. En aquest curs els estudiants parlaran d’ells mateixos i del seu entorn més immediat mitjançant frases complexes i cada cop més espontànies.

Durada de les classes:

60 minuts

Nombre d’alumnes per classe:

8

Més flexibilitat en l’ús de l’idioma:

A mesura que els alumnes recorden més vocabulari i són capaços d’aplicar més estructures, comencen a poder crear frases de manera més autònoma.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
Compartiu-ho >