Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

Mysteries 2

Coneix el curs Mysteries 2 de Kids&Us
Coneix el curs Mysteries 2 de Kids&Us

Mysteries 2

+14 anys

The Show Must Go On. El grup de teatre de l'institut Blackmouth està a punt d’estrenar una nova obra. Però sembla que hi ha algú decidit a impedir-ho: d'un en un, els actors i les actrius seran víctimes d'una ment perversa. La protagonista de la història, la Charlotte, que somia poder treballar per a la intel·ligència britànica algun dia, es troba enmig d'aquest misteri. Serà capaç de descobrir el culpable abans que no sigui massa tard?

Objectiu del curs:

Obtenir un nivell equivalent al del First Certificate in English (FCE) de Cambridge, és a dir, al nivell B2 del MECR. En aquest curs els alumnes perfeccionaran les habilitats escrites mitjançant l’ús d’una gran varietat de paraules i estructures complexes en els seus textos (cartes, narracions, articles i informes).

Durada de les classes:

1h 30min, 2 cops per setmana

Nombre d’alumnes per classe: 

8

Whodunnit?

A l’etapa Mysteries els estudiants aprenen anglès a través del gènere de les novel·les policíaques. A mesura que creixen, els alumnes s’acostumen a llegir i escoltar textos cada cop més llargs i complexos, així com a comprendre’n tant el significat global com detalls concrets.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
Compartiu-ho >