Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

Mysteries 1

Coneix el curs Mysteries 1 de Kids&Us
Coneix el curs Mysteries 1 de Kids&Us

Mysteries 1

+13 anys

El protagonista del primer curs de l’etapa Mysteries és l’Spike, un detectiu aficionat.

Mystery in Looet. Els alumnes de quatre centres de secundària tenen l’oportunitat de fer un viatge a la fabulosa illa de Looet, al Carib. Però algú s’assegura que un dels alumnes no hi pugui participar. L’Spike investiga el misteri. Aconseguirà dur el culpable davant de la justícia?

Missing in Letchworth. A la seva ciutat, l’Spike es troba immers en un altre misteri. Un amic no va a classe i tothom s’imagina el pitjor. L’Spike investiga una successió de pistes. Aconseguirà resoldre el misteri abans que sigui massa tard?

Objectiu del curs:

Consolidar el nivell B1 del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i començar el nivell B2. Aquest nivell inclou una gran varietat de verbs multiparaula i locucions, que farem servir en diversos contextos amb l’objectiu que els estudiants els incorporin al seu repertori.

Durada de les classes:

1h 30min, 2 cops per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

8

Aprofitem el potencial del cervell adolescent per a la gramàtica:

Durant l’adolescència el cervell adquireix l’habilitat del pensament abstracte. Això permetrà que els estudiants entenguin normes gramaticals complexes i que puguin aplicar-les per aconseguir una millor correcció lingüística.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
Compartiu-ho >