Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.

Els nostres cursos i personatges

Marcia

Coneix el curs Marcia de Kids&Us
Coneix el curs Marcia de Kids&Us

Marcia

+6 anys

La Marcia és una nena amb poders màgics que al llarg del curs viurà situacions que captivaran els estudiants, ja que combinen quotidianitat i fantasia. Per exemple: pensar que hi ha un extraterrestre a casa, voler portar una mascota a l’escola, anar d’excursió amb la família, preparar un àpat especial, etc.

Objectiu del curs:

Consolidar els coneixements adquirits en cursos anteriors i ampliar-los per construir frases cada cop més complexes. Aquest curs és un punt d’inflexió en el mètode Kids&Us, perquè el llenguatge que treballem és ric en expressions idiomàtiques i els alumnes fan un salt qualitatiu de nivell.

Durada de les classes:

60 minuts

Nombre d’alumnes per classe:

8

Aprofitem l’energia:

En aquesta franja d’edat els estudiants tenen molta energia i a classe l’aprofitem fent moltes activitats curtes i variades: cançons, històries, jocs amb cartes, moviments, mímica, etc. En cada activitat crearem oportunitats perquè els alumnes puguin comunicar-se i fer servir l’idioma al màxim.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Marcia de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Marcia de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Marcia de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Marcia de Kids&Us
Compartiu-ho >