Anglès per a nens de 9 anys

Animal Planet 1

L’Alex i la seva família viatgen en una supercaravana arreu del món mentre rescaten i curen animals en perill d’extinció. El seu pare és fotògraf i la seva mare, veterinària. Tots tres junts inspiraran els nens i nenes de 9 anys per cuidar més i millor el planeta, alhora que aprenen a parlar de la naturalesa en anglès.

Objectiu del curs:

Arriba el moment d’aprendre a construir oracions més extenses amb vocabulari més ric i precís. També aprofundim en les claus de la gramàtica en anglès, a través de diverses experiències i situacions, que mantenen l’interès dels alumnes mentre els ajuden a aprendre fórmules per crear un discurs més fluid i cohesionat. Durant el curs, de la mà de l’Alexandra i de la seva vida plena d’aventures, els alumnes aprendran termes relacionats amb la naturalesa, els animals i la cura del planeta. Llegiran textos més extensos i perfeccionaran la comunicació oral amb diàlegs breus i frases molt útils per a la vida quotidiana.   

Durada de les classes:

1 hora, 2 cops per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Animals o gramàtica?

Parlar d’animals exòtics, aprendre com es diuen en anglès i on viuen és una manera divertida d’aprendre gairebé sense adonar-nos-en. Els alumnes mantenen l’interès durant les classes i també a l’hora de fer els deures online per seguir aprenent anglès còmodament des de casa.  

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Animal Planet 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Animal Planet 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Animal Planet 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Animal Planet 1 de Kids&Us
Compartiu-ho >