Anglès per a nens de 8 anys

Ben&Brenda

En Ben i la Brenda són dos superherois que portaran els alumnes a enfrontar-se a un munt d’aventures amb les quals milloraran la comprensió lectora i auditiva.

Objectiu del curs:

En aquest curs, els nens i nenes de 8 anys aprendran a polir tot el que han estat treballant en etapes anteriors. Seguiran les aventures dels superherois Ben i Brenda a través de còmics, un format atractiu que facilita la lectura, ja que té menys text i més imatges que ajuden a entendre millor la història. Podran formular oracions més complexes amb estructures gramaticals més complicades i una varietat lèxica molt més rica. Faran servir correctament la majoria de pronoms en anglès, seran capaços de crear rimes, d’identificar les parts d’una oració i d’expressar-se millor.  

Durada de les classes:

90 minuts, un cop per setmana.

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Llegir i escriure sense deixar d’escoltar i parlar:

A partir dels 8 anys, la pràctica escrita de l’anglès se suma a la interacció oral que treballem a les classes. D’aquesta manera, els alumnes comencen la lectoescriptura en el moment en què estan preparats per llegir i entendre millor els textos apropiats per la seva edat i també per escriure les seves idees amb més claredat.  

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Ben&Brenda de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Ben&Brenda de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Ben&Brenda de Kids&Us
Compartiu-ho >