Anglès per a nens de 7 anys

Pam&Paul

La Pam i en Paul, uns bessons molt entremaliats, faran volar la imaginació dels nens i nenes d’aquest curs amb històries que barregen fantasia amb quotidianitat per aprendre a expressar-se amb estructures cada vegada més complexes i espontànies.  

Objectiu del curs:

És el moment d’aprendre a formular i respondre qüestions senzilles fent servir les partícules interrogatives wh-, també de fer ús dels pronoms en anglès d’una manera més eficaç i de seguir aprenent conceptes relacionats amb el temps i els dies de la setmana. En aquest curs, els nens i nenes de 7 anys també entendran i faran servir amb més claredat expressions habituals per explicar com es diuen o saludar, identificaran el verb to be i aprendran a utilitzar-lo tant en frases afirmatives com negatives. A més, com que tindran la capacitat auditiva entrenada, entendran millor el que se’ls diu i lletrejaran amb més precisió.  

Durada de les classes:

60 minuts, un cop per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Més flexibilitat en l’ús de l’idioma:

Gràcies a la varietat d’activitats pensades per despertar-los l’interès i la imaginació, els alumnes recorden cada vegada més vocabulari i expressions, fixen de mica en mica paraules noves i aprenen a utilitzar-les en estructures cada vegada més complexes d’una manera més autònoma.  

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Pam&Paul de Kids&Us
Compartiu-ho >