Anglès per a nens de 3 anys

Sam

En Sam vol ser el millor amic dels nens i nenes de 3 anys. Junts descobriran el món que els envolta i aprendran el nom en anglès de les seves activitats preferides.  

Objectiu del curs:

Durant aquest curs, els nens de 3 anys aprendran les primeres frases en anglès. Seran senzilles, però aniran més enllà de les paraules soltes. De la mà d’en Sam exploraran el seu entorn i guanyaran autonomia en algunes activitats del dia a dia. Aprendran a anar al bany solets, a vestir-se o a menjar i descobriran que una festa d’aniversari o les excursions al zoo també són divertides en anglès. Recrear situacions que els resulten familiars ajuda els nens i nenes a assimilar l’anglès d’una manera natural mentre descobreixen el món amb la seva llengua materna. A més, també aprendran a relacionar-se amb els altres i a desenvolupar capacitats afectives.  

Durada de les classes:

60 minuts, un cop per setmana

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe

Començant a ser grans:

En Sam ensenyarà cançons i jocs als nens i nenes de 3 anys. Tots junts s’ho passaran bé al llarg del curs, sense perdre de vista també que aquest personatge els guiarà en el procés de guanyar autonomia en les rutines diàries i els ensenyarà a formular les primeres frases en anglès.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Sam de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Sam de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Sam de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Sam de Kids&Us
Compartiu-ho >