Cursos d'anglès per a bebès

Anglès per a nens de 2 anys

Linda

A través de jocs i cançons, la rateta Linda i el seu conillet Bunny guiaran els nens de 2 a 3 anys perquè descobreixin el nom en anglès de les paraules quotidianes en situacions que els resulten familiars. L’aprenentatge seguirà el mateix procés que en la seva llengua materna, de manera que serà molt natural.

Objectiu del curs:

El moment en què els nens i nenes es llancen a parlar la seva llengua materna també és l’idoni per començar amb una segona o tercera llengua perquè així l’aprenentatge seguirà el mateix procés i serà tot molt més natural. Durant el curs, els nens i nenes de dos anys descobriran que tot el que els envolta i els resulta familiar també té nom en anglès: les parts del cos, els colors, les formes... Començaran a unir paraules per formar frases senzilles i tot a través d’activitats que potencien la fantasia i parlen de l’entorn que tan bé coneixen en la seva llengua nativa. Aprendran cançons en anglès i repetiran algunes paraules, fet que permet que la pronunciació sigui molt més natural des del principi.

Durada de les classes:

45 minuts, un cop per setmana 

Nombre d’alumnes per classe:

5 alumnes, acompanyats per una persona adulta cada un durant les primeres setmanes del curs. 

La importància de les famílies:

Durant les primeres sessions, el paper de les famílies serà clau per a la connexió emocional i afectiva dels nens i nenes amb l’entorn del centre, el professor/a i la Linda, el personatge de referència al llarg del curs. A més, les famílies entendran de primera mà la importància de seguir amb l’aprenentatge a casa, amb l’escolta diària de l’àudio en anglès que proposem per a nens i nenes de dos anys i les activitats complementàries que plantegem. 

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Linda de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Linda de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Linda de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Linda de Kids&Us

Más cursos para Cursos d’anglès a partir d’1 any:

Compartiu-ho >