Anglès per a nens de 14 anys

Mysteries 2

La Charlotte és una noia molt atrevida i la protagonista d’històries plenes de misteris i embolics que ajudaran els alumnes en l’aprenentatge per connectar amb els pilars principals d’aquest nivell. Qui està impedint que el grup de teatre de l’institut Blackmouth estreni una obra nova? Serà capaç de descobrir el culpable abans que no sigui massa tard? 

Objectiu del curs:

L’objectiu principal d’aquest curs és que els alumnes assoleixin un nivell equivalent al del First Certificate in English (FCE) de Cambridge, és a dir, al nivell B2 del MECR. Els alumnes perfeccionaran les habilitats escrites treballant textos extensos, com assajos, narracions, articles o informes, els quals inclouran una gran varietat de paraules i estructures complexes.  

Durada de les classes:

1 hora i 30 minuts, 2 cops per setmana 

Nombre d’alumnes per classe: 

8 alumnes per classe

Whodunnit?

En aquest nivell d’anglès es posa èmfasi especial en l’aprenentatge a través de novel·les policíaques, que permeten als nens i nenes de 14 anys aprendre i reforçar la capacitat lectora en un ambient lúdic i participatiu. Comprendran les idees principals de textos extensos i també detalls concrets.  

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 2 de Kids&Us
Compartiu-ho >