Anglès per a nens de 13 anys

Mysteries 1

L’Spike és un detectiu aficionat. Amb perspicàcia i habilitat per als detalls, serà el guia perfecte per resoldre un munt de misteris i situacions divertides que ajudaran els alumnes a comprendre millor les regles de la gramàtica de l’anglès i a consolidar el nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).  

Objectiu del curs:

En aquest curs, els nens i nenes de 13 anys consolidaran el nivell B1 d’anglès i alhora començaran amb el nivell B2. No ho faran sols, els acompanyarà l’Spike, un personatge perspicaç amb el qual aprofundiran el domini tant de l’expressió oral com de l’escrita. Amb ell i un grup d’alumnes de secundària viatjaran a l’illa caribenya de Looet, però un cop allà s’adonaran que falta un company i hauran d’investigar què li ha passat. A la tornada, tindran més misteris per resoldre. Què li pot haver passat a un alumne que no ha anat a classe? Gràcies a les històries que els mantenen interessats, els nens i nenes d’aquest curs aprendran una gran varietat de verbs multiparaula i començaran a comprendre les regles gramaticals, que faran servir en diversos contextos de la seva vida quotidiana. 

Durada de les classes:

1 hora i 30 minuts, 2 cops per setmana 

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Aprofitem el potencial del cervell adolescent per a la gramàtica:

Durant l’adolescència el cervell adquireix l’habilitat del pensament abstracte. Això permetrà que els joves de secundària entenguin normes gramaticals complexes de l’idioma, que llavors posar en pràctica a les converses que tinguin en anglès per aconseguir una millor correcció lingüística.

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes Mystery 1 de Kids&Us
Compartiu-ho >