Anglès per a nens de 11 anys

Fairy Tales 1

En aquest nivell, les adaptacions modernes de contes de fades tradicionals són el fil conductor del curs per potenciar la lectura i enriquir vocabulari.

Objectiu del curs:

A partir de la lectura i l’escolta de contes i històries en anglès, els nens i nenes d’11 anys es familiaritzaran amb paraules i expressions noves que contribuiran a ampliar el seu vocabulari en anglès i els ajudaran a perfeccionar la gramàtica. Les classes s’organitzen al voltant d’activitats que connecten amb la vida quotidiana dels alumnes, fet que afavoreix que l’aprenentatge sigui més real i natural perquè es recreen situacions ja conegudes. A més, es proposen activitats divertides adaptades als interessos dels nens i nenes de primària que aconsegueixen captar la seva atenció. A Red Riding Hoody, la Caputxeta és ara campiona de BMX i porta una dessuadora amb caputxa, que li ha regalat la seva àvia; a Sidney and his Lucky Scarf, la Ventafocs és un noi que se’n va a viure a l’estranger, a casa d’uns familiars que el tracten molt malament i s’aprofiten del poc que domina l’anglès. Aconseguirà tornar a casa?  

Durada de les classes:

1 hora i 30 minuts, 2 cops per setmana 

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Expressions idiomàtiques:

En aquest curs d’anglès per a nens i nenes d’11 anys, aprofitem la lectura i l’escolta de contes i històries per tal que els alumnes aprenguin expressions idiomàtiques noves, que els ajuden a enriquir el vocabulari i alhora els permeten seguir en contacte amb l’anglès més enllà de les classes.  

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Classe d'alumnes Fairy Tales 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Fairy Tales 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Fairy Tales 1 de Kids&Us
  • Classe d'alumnes Fairy Tales 1 de Kids&Us
Compartiu-ho >