Anglès per a joves de 17 anys

Subscription 1

Per a aquest nivell, hem creat les nostres pròpies revistes en anglès, en les quals tractem temes molt variats relacionats amb la societat actual i que permeten als joves de 17 anys seguir perfeccionant l’idioma, ampliar vocabulari i treballar estructures gramaticals complexes.

Objectiu del curs:

En cada número de la revista RamPage es tracta un tema concret. S’abordaran estils de vida, el món o l’entreteniment amb estructures gramaticals bastant més complexes, corresponents al nivell C1+. Així, els alumnes segueixen ampliant els seus coneixements lingüístics i guanyen fluïdesa i capacitat per expressar-se de manera correcta en anglès en tant en l’àmbit personal, com professional o educatiu.  

Durada de la classe:

1 hora i 30 minuts, 2 cops per setmana.

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Comunicant-se amb el món

La varietat de temes que es tracten en aquest curs d’anglès permeten als alumnes enriquir el vocabulari i fer servir estructures gramaticals més elaborades, fet que els dona més confiança per expressar-se amb solidesa sobre qualsevol tema, tant oral com escrit, i alhora potencia el seu pensament crític i creatiu en situacions reals. 

Compartiu-ho >