Anglès per a joves de 15 anys

The Future 1

El fil conductor d’aquest curs és una història futurista, que portarà els alumnes a conèixer la gramàtica i el vocabulari corresponents al nivell B2+ del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).  La protagonista de la història, la Tory, haurà de lluitar per descobrir la veritat que s’amaga darrere d’un crim que l’afecta de ben a prop. 

Objectiu del curs:

L’any 2114, un gran desastre ecològic ha inundat una part de la Terra i els intents d’habitar altres planetes no acaben de funcionar. En aquesta societat distòpica, hi ha càmeres de seguretat pertot arreu i els polítics són escollits després d’haver participat en un reality show. Amb la Tory els joves de 15 anys treballaran estructures gramaticals més complexes i aprendran a fer descripcions detallades de situacions específiques. També seran capaços d’expressar la seva opinió en anglès i defensar un punt de vista sobre temes generals, indicant-ne els pros i els contres.  

Durada de les classes:

1 hora i 30 minuts, 2 cops per setmana 

Nombre d’alumnes per classe:

8 alumnes per classe.

Textos de fonts originals:

Durant el curs, els alumnes treballaran amb textos originals que no s’han retocat: notícies de diaris, novel·les... Seran capaços d’entendre textos més complexos en anglès i de comprendre tant idees principals com detalls més concrets. Aquest nivell els permet ampliar el contacte amb l’anglès real. 

Demana'ns informacióEscriu-nos i t'informarem!Demana'ns informació

Galería

  • Curs d'alumnes The Future 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 1 de Kids&Us
  • Curs d'alumnes The Future 1 de Kids&Us
Compartiu-ho >